Πώς ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Δήμο Διονύσου [Εικόνες]

0

Σε σχολεία του Δήμου Διονύσου βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Γιάννης Καλαφατέλης, προκειμένου να διαπιστώσει ότι είναι όλα έτοιμα για το πρώτο κουδούνι, αλλά και να μεταφέρει τις ευχές του για μια ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Διονύσου συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Καρυστινό, παραβρέθηκε στους αγιασμούς που πραγματοποιήθηκαν στα 4 συστεγαζόμενα Νηπιαγωγεία Αγίου Στεφάνου, το 1ο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου, καθώς και το 1ο Νηπιαγωγείο Διονύσου, ενώ επισκέφθηκε ακόμη το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίο,  καθώς και το Γυμνάσιο και Λύκειο Κρυονερίου.  

Ο κ. Καλαφατέλης συνομίλησε, μεταξύ άλλων, με Διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς, μεταφέροντάς τους το μήνυμα ότι ο Δήμος και τα στελέχη του θα είναι σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, καθ’όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Παράλληλα με το Δήμαρχο Διονύσου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και μέλη Σχολικών Επιτροπών, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων και Τοπικοί Σύμβουλοι παραβρέθηκαν σε αγιασμούς που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία του Δήμου.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.