Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στον Άγιο Δημήτριο

Δημοσιεύθηκε

στις


Ξεκινούν τα νέα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγ. Δημητρίου. Τα νέα  ενδιαφέροντα προγράμματα καλύπτουν θεματικές ενότητες που αφορούν στην Οικονομία-Επιχειρηματικότητα, τις Ξένες Γλώσσες, την Ποιότητα Ζωής – Περιβάλλον, τις Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις, τον Πολιτισμός – Τέχνη και τις Νέες Τεχνολογίες.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες πολίτες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης και είναι εντελώς δωρεάν .

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης (επισυνάπτεται) και η προσκόμιση φωτοαντιγράφου ταυτότητας. Οι αιτήσεις θα διαρκέσουν από τις 13 έως τις 30 Ιανουαρίου 2014.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για οποιαδήποτε διευκόλυνση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απεθύνονται στο:

Κ.Δ.Β.Μ. (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) Αγίου Δημητρίου
Τήνου 27
τηλέφωνο: 2109704445
email: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ