Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Ο Δήμος Πεντέλης βράβευσε τους πρωτοετείς φοιτητές του

Δημοσιεύθηκε

στις

Βράβευση των Αποφοίτων Λυκείων του Δήμου Πεντέλης που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Τα βραβεία παρέλαβαν οι ίδιοι οι μαθητές, αλλά και γονείς όσων από τα παιδιά δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Την εκδήλωση της Βράβευσης των μαθητών τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, καθώς και αυτοδιοικητικοί α’ και β΄ βαθμού και πάρα πολλοί πολίτες.

 

 

 

 

Μετά τις βραβεύσεις ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Αξίζουν αναμφίβολα πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες που κατάφεραν να εισαχθούν στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η επιτυχία τους αυτή συνιστά επιβράβευση του κόπου και της πολύχρονης προσπάθειας που κατέβαλαν για να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να καταφέρουν την εισαγωγή τους στα ακαδημαϊκά ιδρύματα.
Εύχομαι ολόψυχα καλή αρχή, καλή πρόοδο, υγεία και καλές σπουδές.
Ξεχωριστά σημαντική και άξια συγχαρητηρίων στην προσπάθεια των μαθητών, είναι βέβαια η συνδρομή των εκπαιδευτικών τους, αλλά και η συμβολή των οικογενειών τους που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν συμπαραστάτες και αρωγοί στον αγώνα τους.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ, για την προσπάθεια που κατέβαλαν, όλους τους υποψηφίους, που δεν τα κατάφεραν στην πρώτη αυτή δοκιμασία και να τους τονίσω ότι στη ζωή οι ευκαιρίες είναι πολλές και τα όνειρα μας τα καθορίζει η αποφασιστικότητα μας να τα κυνηγήσουμε και όχι ένα αρνητικό αποτέλεσμα.
Με πίστη στον εαυτό τους θα κατακτήσουν κάθε στόχο για το μέλλον τους.
Εμείς στον ΣΠΑΠ θεωρούμε υπέρτατο χρέος μας να ευαισθητοποιούμε και να εκπαιδεύουμε τη νέα γενιά στη σπουδαιότητα και τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος, την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση υλικών.
Για το λόγο αυτό, τα τελευταία χρόνια, κάνουμε δεκάδες βιωματικές και διαδραστικές δράσεις στα Σχολεία των Δήμων-Μελών μας.
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που πολλοί από τους σημερινούς φοιτητές μας, συμμετείχαν σε πολλές από τις δράσεις μας, επιδεικνύοντας ενδιαφέρον, προθυμία και ζήλο, στηρίζοντας έμπρακτα με αυτό τον τρόπο και με κάθε ευκαιρία, τις προσπάθειες για αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, αλλά και στην Αττική γενικότερα.
Ευχόμαστε στους νέους φοιτητές μας, να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους και να πετυχαίνουν πάντα τους στόχους τους».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ