Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου συγκεντρώνει σχολικά είδη – Συμμετοχή στη δράση «Το παιδί πάνω απ’ όλους»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με κεντρικό μήνυμα «Το παιδί πάνω απ’ όλους» και συγκεντρώνει σχολικά είδη ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 10:00 έως τις 13:00, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού (ΗΣΑΠ Αμαρουσίου), όπου θα συγκεντρωθούν σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικούς άτλαντες, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για το σχολείο.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου θα αναλάβει τη διανομή των σχολικών ειδών που θα συγκεντρωθούν σε μαθητές της πόλης του Αμαρουσίου με κοινωνικά κριτήρια.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας covid -19, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.    ​

Όπως αναφέρει ο Δήμος: “Σας προσκαλούμε να ανταποκριθείτε με κοινωνική ευαισθησία στη δράση, ώστε μέσω της προσφοράς σας, να μη λείψουν σε κανένα παιδί που έχει πραγματική ανάγκη τα απαραίτητα για έναν μαθητή, καθώς υπάρχουν οικογένειες που λόγω της πανδημίας στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ