Λυκόβρυση – Πεύκη: Με δώρα ξεκίνησε η σχολική χρονιά για τους μαθητές της Α’ Δημοτικού

0

Με ένα θερμό καλωσόρισμα από το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ξεκίνησε η σχολική χρονιά για τα “πρωτάκια” του Δημοτικού.

Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και μαζί με τον Πρόεδρο της
Α’Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργο Τσόλα επισκέφθηκαν τα σχολεία και παρέδωσαν τσάντες πολλαπλών χρήσεων στους μαθητές της.

Οι τσάντες περιείχαν σχολικά είδη και πιο συγκεκριμένα κασετίνα, μολύβι, χάρακα, ξύστρα, τετράδιο, μαρκαδόρους, χρωματιστά μολύβια και ένα ποτηράκι και ήταν ένα καλωσόρισμα του Δήμου προς τους μαθητές που φοιτούν στην πρώτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε το 2ο Δημοτικό Πεύκης, το 1ο Δημοτικό Λυκόβρυσης και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης- Πεύκης, ενώ οι τσάντες με σχολικά είδη παραδόθηκαν σε όλα τα Δημοτικά της πόλης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Παραδώσαμε σήμερα μαζί με τον Πρόεδρο της Α’ Βαθμιας σχολικής μας επιτροπής κ. Τσόλα τα καθιερωμένα μας δώρα για τα παιδιά της Α’ δημοτικού. Επισκεφτήκαμε τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας και παραδώσαμε στους διευθυντές τα δώρα, που προσφέρει με αγάπη ο Δήμος μας για τους μικρούς μαθητές της Α’ τάξης! Καλή σχολική χρόνια με υγεία και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές των σχολείων μας καθώς δύναμη και υγεία σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας!»

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.