Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Καινούργιοι, αναβαθμισμένοι χώροι υγιεινής στο 7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε επί αρκετά χρόνια την σχολική κοινότητα του 7ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου επιλύθηκε. Οι παλιοί και προβληματικοί από πολλές πλευρές χώροι υγιεινής του Γυμνασίου αντικαταστάθηκαν από καινούργιους, αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένους.

Οι εργασίες της Τεχνικής Υπηρεσίας για την κατασκευή των νέων χώρων υγιεινής στο 7ο Γυμνάσιο πραγματοποιήθηκαν μέσα στο καλοκαίρι, παράλληλα με την ανακατασκευή της στέγης του κτιρίου. Με την έγκαιρη ολοκλήρωση όλων των εργασιών, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου ξεκίνησαν την  σχολική χρονιά σε ένα συνολικά ποιοτικότερο κτιριακό  περιβάλλον.

Την παρακολούθηση  και τον συντονισμό όλων των εργασιών που υλοποιήθηκαν στο 7ο Γυμνάσιο είχαν  η Εντεταλμένη Σύμβουλος για τις σχολικές υποδομές Κωνσταντίνα Χρονοπούλου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλης Καρατζαφέρης.

Οι υψηλής ποιότητας νέοι χώροι υγιεινής στο 7ο Γυμνάσιο κατασκευάστηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του  Δήμου αξιοποιώντας και  χορηγία της Εταιρείας Ανακύκλωσης Συσκευών, για την εξασφάλιση της οποίας συνέβαλε και η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός δήλωσε σχετικά: «Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του 7ου Γυμνασίου. Μέσα στις συνθήκες οικονομικής στενότητας που επικρατούν, αναζητήσαμε και αξιοποιήσαμε νέες δυνατότητες,  στο πλαίσιο και του χορηγικού προσανατολισμού του Δήμου. Όταν υπάρχει θέληση και αποφασιστικότητα, υπάρχουν και  λύσεις σε όφελος της τοπικής μας κοινωνίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ