Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

ΕΑΠ: Ανοικτό το πρώτο μάθημα του Σύντομου Προγράμματος «Σύγχρονες Τάσεις Στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ξεκινά τον πρώτο κύκλο του Σύντομου Προγράμματος Σπουδών, «Σύγχρονες Τάσεις στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» .

Το πρώτο μάθημα θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 18:00 και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από το επίσημο κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο YouTube πιέζοντας εδώ.

Θα έχουν έτσι την ευκαιρία να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και επίκαιρο ζήτημα των σύγχρονων τάσεων στην ειδική αγωγή και την εκπαίδευση, αλλά και με την Εξ Αποστάσεως εκπαιδευτική διαδικασία.

Πρόκειται για μια ακόμη καινοτόμο δράση, που στηρίζει το μοντέλο της ελεύθερης και ανοικτής πρόσβασης στη γνώση, δωρεάν και για όλους!

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, προσφέρει τα τελευταία χρόνια, Σύντομα Προγράμματα Σπουδών, τα οποία έχουν βρει σημαντική απήχηση στο κοινό.

Γι’ αυτό προσανατολίζεται στη δημιουργία και προσφορά Μαζικών Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων (ΜOOCs), τα οποία αν και κατατάσσονται στη μη τυπική εκπαίδευση, εν τούτοις οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικών, αναγνωρισμένων σε εθνικό επίπεδο.

Για το πρώτο αυτό μάθημα, δεν παρέχεται επί του παρόντος πιστοποιητικό, αλλά αποτελεί μια καλή ευκαιρία γνωριμίας με την υψηλού επιπέδου Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση και επιμόρφωση, που τα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ, παρέχουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ