Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Δωρεάν μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού από το Δήμο Αλίμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αλίμου ανακοίνωσε την έναρξη δωρεάν ατομικών συνεδριών επαγγελματικού προσανατολισμού και σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, με σκοπό τη διευκόλυνση της εύρεσης εργασίας για τους δημότες.

Οι συνεδρίες απευθύνονται σε όλους τους δημότες Αλίμου, χωρίς κάποιο ηλικιακό περιορισμό. Μεταξύ άλλων, τα μαθήματα στοχεύουν στο να μάθουν οι ενδιαφερόμενοι πώς να συντάξουν ένα ελκυστικό βιογραφικό σημείωμα και πώς να ανταπεξέλθουν σε μια συνέντευξη, αλλά και να ανακαλύψουν την επαγγελματική τους κλίση.

Τα μαθήματα θα διενεργούνται από τον κ Ευάγγελο Φαφούτη, ο οποίος έχει πιστοποιηθεί ως Σύμβουλος από ξένους φορείς (Management Development Institute και American Management Association) και επιλέχθηκε από το Δήμο λόγω της πολυετούς εμπειρίας του στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού. Κάθε συνάντηση θα πραγματοποιείται Τετάρτη και Πέμπτη στο χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλίμου (Αριστοτέλους 25 και Αυξεντίου) και θα διαρκεί 45 λεπτά. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο 210-9853580 καθημερινά, από τις 08:00 έως και τις 14:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ