Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Έμπρακτη στήριξη σε μαθητές λυκείων

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για τη στήριξη των θεσμών της οικογένειας και της παιδείας , συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου όπως είχε προαναγγείλει από την περασμένη άνοιξη και κατά το σχολικό έτος 2015-16.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτούργησε το προηγούμενο σχολικό έτος με εξαιρετική επιτυχία επιτυγχάνοντας τους βασικούς στόχους που είχαν τεθεί. Λειτούργησαν συνολικά 17 τμήματα διαφόρων μαθημάτων για μαθητές Α’, Β’, και Γ’ Λυκείου. Συμμετείχαν 55 μαθητές και μαθήτριες και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 780 ώρες διδασκαλίας.
Τα μαθήματα δίδαξαν 17 εθελοντές καθηγητές των Λυκείων του Δήμου, έμπειροι και καταξιωμένοι στα αντικείμενά τους, οι οποίοι με την ανελλιπή παρουσία τους συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του προγράμματος. Τη διδασκαλία τους υποστήριξαν με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που προσέφεραν οι ίδιοι.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα Θετικής, Τεχνολογικής και Θεωρητικής κατεύθυνσης. Οι ενδιαφερόμενοι για τη νέα σχολική χρονιά μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, με υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα, δηλώνοντας παράλληλα και τα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Η κατάθεση των δηλώσεων μπορεί να γίνεται στα σχολεία που φοιτούν ή στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55).”Είμαστε αισιόδοξοι ότι και κατά τη φετινή σχολική χρονιά η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα στεφθεί από επιτυχία” τονίζει ο Δημαρχος, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ