Ένας βρεφονηπιακός σταθμός “στολίδι” στο Δήμο Κηφισιάς [Εικόνες]

0

Ένας νέος σύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός λειτουργεί στον Δήμο Κηφισιάς.

Ο νέος Σταθμός βρίσκεται στην οδό Ιωνίας 37 και λειτουργεί σε κτήριο το οποίο ανακατασκεύασε και εξόπλισε ο Δήμος, με ιδίους πόρους. Φιλοξενεί 65 παιδιά των κατοίκων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης από 6 μηνών έως και 3.5 ετών.

Οι χώροι του είναι άνετοι και ξεπερνούν τα 800 τ.μ με 5 αίθουσες διδασκαλίας ευρύχωρες, με μεγάλα ανοίγματα βαμμένες με ευχάριστα χρώματα και όμορφες ζωγραφιές αλλά και με αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 230τμ. Στο χώρο υπάρχει άνετη αίθουσα ύπνου των παιδιών, καινούργιος εξοπλισμός στην κουζίνα και τα μπάνια καθώς και αίθουσα covid-19.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και ένα μεγάλο προαύλιο με παιδική χαρά και δύο ξύλινα κιόσκια που μπορούν να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους τα παιδιά κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος δήλωσε σχετικά: «Δημιουργήσαμε έναν ακόμα νέο δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και όπως πάντα με την αγάπη όλων μας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου υπηρεσιακούς και αιρετούς για το σημαντικό έργο τους στον τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης, της υποστήριξης της οικογένειας και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής σε τοπικό επίπεδο».

Από την πλευρά του, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προσχολικής Εκπαίδευσης Γιάννης Παντελεάκης με ανάρτησή του τόνισε: «Ένας νέος Παιδικός Σταθμός τέθηκε σε λειτουργία. Έχω τη βεβαιότητα ότι ικανοποιεί παιδιά και γονείς με το άρτιο προσωπικό και τις εγκαταστάσεις του».

 

[Φωτογραφίες: Μάριος Καραγεωργίου]

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.