Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Ενισχύεται το έργο της Περιφέρεια Αττικής έναντι της πανδημίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια γενναιόδωρη προσφορά σε υγειονομικό υλικό πρόκειται να λάβει η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να ανταπεξέλθει στο έργο της για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Ειδικότερα, τα Ελληνικά Πετρέλαια ενημέρωσαν για τη βούλησή τους να προχωρήσουν στην προσφορά 10.000 μασκών χειρουργικού τύπου και 20.000 γαντιών μιας χρήσεως, με στόχο «να συνδράμουν το έργο της Περιφέρειας», όπως επισημαίνουν.

Σε ανάλογη επιστολή διάσημα διαγνωστικά εργαστήρια δηλώνουν την απόφαση τους να προσφέρουν τη δωρεάν δυνατότητα διεξαγωγής μοριακών ελέγχων για τον Sars-Cov-2 σε 2.500 πολίτες της Αττικής.

 

 

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα ΕΛΠΕ, τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση και το Central Lab οι οποίοι στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα, με την ευγενική προσφορά τους, στο γενικό κάλεσμα που απευθύναμε για συνδρομή στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την καλύτερη υγειονομική θωράκιση των πολιτών της Αττικής. Με τη στάση τους αναδεικνύουν αξίες όπως η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη, αποτελώντας πρότυπο. Σ΄αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη δεν περισσεύει κανείς. Απαιτείται συστράτευση, ενότητα και ομοψυχία, προκειμένου να βγούμε όλοι μαζί, το συντομότερο δυνατό νικητές από αυτή την περιπέτεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ