Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Online τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου – Ανοιχτές οι αιτήσεις συμμετοχής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου συνεχίζει με επιτυχία τον εθελοντικό θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου», το οποίο προσφέρει δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές του Δήμου μας που χρειάζονται υποστήριξη για τις ενδοσχολικές εξετάσεις του Γυμνασίου και του Λυκείου στα βασικά πεδία: Φιλολογικά μαθήματα, Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία.  

Το  lockdown οδήγησε στην αναστολή  της λειτουργίας των σχολείων και στην εξ αποστάσεως διδασκαλία των μαθητών. Ωστόσο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου προσαρμόστηκε αμέσως στα νέα δεδομένα και τα μαθήματα διεξάγονται διαδικτυακά. Μάλιστα, αξιοποιούνται εκπαιδευτικά λογισμικά ανοικτού κώδικα χωρίς καμία επιβάρυνση των μαθητών.

Η ευέλικτη εκπαιδευτική μέθοδος της εξ αποστάσεως διδασκαλίας επέφερε μεγαλύτερη ακόμη συμμετοχή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο καθώς τα μαθήματα είναι απογευματινά σε ένα διευρυμένο ωράριο ώστε να διευκολύνονται περισσότεροι μαθητές.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο αφορά τους μαθητές από το Μοσχάτο και τον Ταύρο. Οι αιτήσεις συμμετοχής στα τμήματά του συνεχίζονται  με ηλεκτρονική αποστολή της φόρμας συμμετοχής που βρίσκεται στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr στο e-mail: [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, τηλ.: 213 20 36

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ