Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Για εμπαιγμό του Ν. Μπάμπαλου κάνει λόγο η αντιπολίτευση με σκληρή ανακοίνωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σκληρή κοινή ανακοίνωση παρενέβησαν σήμερα οι τρείς παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου Ηρακλείου Αττικής προς τη δημοτική αρχή του Ν. Μπάμπαλου, κάνοντας λόγο για παπαγαλάκια που πανηγυρίζουν και παραπληροφορούν για την υποτιθέμενη μείωση του Φ.Η.Χ..

Οι αρχηγοί των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Γιώργος Παπαδημητρίου, Παντελής Βλασσόπουλος και Κυριάκος Κουτρούλης, αναφέρονται επίσης στην αντιπολιτευτική τακτική του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής πριν έρθει στη διοίκηση του δήμου, και του χρεώνουν ότι εισήγαγε “νέα ήθη” στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης με την άρνησή του να εισαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο προς ψηφοφορία, πρόταση της αντιπολίτευσης. Εν συνεχεία δεσμεύονται ότι θα κάνουν ότι απαιτείται για την επαναφορά και επανασυζήτηση του θέματος. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ κ. ΜΠΑΜΠΑΛΕ
Ο κ. Μπάμπαλος και τα γνωστά παπαγαλάκια του τις τελευταίες ημέρες πανηγυρίζουν και παραπληροφορούν για την υποτιθέμενη μείωση του Φ.Η.Χ. κατά 5 λεπτά του ευρώ (0,05 €) ανά τ.μ., δηλαδή για ένα διαμέρισμα 90 τ.μ. προκύπτει όφελος μόλις 4,50 ευρώ το χρόνο.
Ο κ. Μπάμπαλος είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος, όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση, ζητούσε σε υψηλότατους τόνους μειώσεις της τάξης του 50 % και χαρακτήριζε ψίχουλα οτιδήποτε άλλο πέραν αυτού.
Το Ηράκλειο, μετά από έξι χρόνια διοίκησης του κ. Μπάμπαλου είναι ένας από τους πιο ακριβούς δήμους σε δημοτικά τέλη και ο ακριβότερος στην Αττική σε ότι αφορά τον Φόρο Ηλεκροδοτούμενων Χώρων (Φ.Η.Χ.).
Πέρα όμως από την φορομπηχτική πολιτική του, εισήγαγε και νέα ήθη στο δημοτικό συμβούλιο. Αρνήθηκε, με το έτσι θέλω, να τεθεί σε ψηφοφορία πρόταση από την αντιπολίτευση τόσο για τα δημοτικά τέλη όσα και για το Φ.Η.Χ., μετατρέποντας μια από τις πιο σοβαρές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου σε παρωδία.
Απέναντι στην αλαζονική συμπεριφορά και στην αναλγησία του κ. Μπάμπαλου, δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι απαιτείται για την επαναφορά και επανασυζήτηση του θέματος, ώστε να υπάρξει ουσιαστική οικονομική ελάφρυνση για τον κόσμο που εξακολουθεί μετά βίας να ανταπεξέρχεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΤΑΞΕΙΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΑΖΙ
Γιώργος Παπαδημητρίου
ΑΚΕΠ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Παντελής Βλασσόπουλος
ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Κυριάκος Κουτρούλης”

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Γιάννης Ροσσολάτος

    3 Δεκεμβρίου 2019 at 4:08 μμ

    Δεν συμφωνώ με τον όρο ” αντιπολίτευση” , ο οποίος οδηγεί σε λάθος σκέψεις του Δημότη για κάθε ζήτημα που προτείνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είστε η Μειοψία του Δημοτικού Συμβουλίου και έχετε τα δικαιώματα της Μειοψηφίας και έτσι πρέπει να τα προτείνετε και όχι σαν αντιπολίτευση, που συνήθως λέει ‘Οχι σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται για όλο τον Δήμο Ηρακλείου. Για τον λόγο αυτόν , αφίστε την λέξη “Αντιπολίτευση ” και μεταχειριστείτε την σωστή λέξη και Θέση της Μειοψηφίας. Και εμείς που σας ψηφίσαμε , είμαστε Μαζί σας και σας στειρίζουμε στις προτάσεις που κάνετε, για το Καλό Όλων μας !

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ