Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Αναβάλλεται η εκδήλωση Απολογισμού Έργου της νέας διοίκησης Περιφέρειας Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Η εκδήλωση απολογισμού για τη συμπλήρωση ενός έτους της σημερινής Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί, την προσεχή Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, στην αίθουσα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναβάλλεται.

Η απόφαση λήφθηκε μετά τη λήψη έκτακτων υγειονομικών μέτρων από την Κυβέρνηση, για το διάστημα από 16 ως 30 Σεπτεμβρίου 2020, λόγω της αυξημένης επιδημιολογικής εικόνας της Αττικής.

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση: “Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην εφαρμογή των μέτρων και να συνεργαστούμε με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, για τη διαχείριση των ζητημάτων που θα προκύψουν. Παράλληλα, θα σταθούμε στο πλευρό όλων όσων πλήττονται από τη λήψη των μέτρων αυτών.

Παρά το γεγονός ότι η εκδήλωση μας επρόκειτο να πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια, δίνοντας βάρος στην διαδικτυακή και εξ αποστάσεως παρακολούθησή της, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥΥ, με πρόβλεψη για μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 50 άτομα, όριο που παραμένει και με τη λήψη των νέων μέτρων, κρίναμε σκόπιμη την αναβολή για το επόμενο , μετά την ισχύ των μέτρων, διάστημα, κυρίως για λόγους ισχυρού συμβολισμού.

Ως τις 30 Σεπτεμβρίου που θα ισχύσουν τα μέτρα, όλες οι δράσεις και πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Αττικής αναπροσαρμόζονται και δίνουμε εμείς πρώτοι το «καλό παράδειγμα». στην κοινή προσπάθεια, για να περιορίσουμε τις συνέπειες από την εξάπλωση των κρουσμάτων και να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ