Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Άγριος ξυλοδαρμός στα Μελίσσια: Συμμορία ανηλίκων έστειλε 16χρονο στο νοσοκομείο

Δημοσιεύθηκε

στις

Έξι ανήλικοι επιτέθηκαν σε 16χρονο στα Μελίσσια και τον ξυλοκόπησαν με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τις 22:30 του περασμένου Σαββάτου, οι δράστες έστησαν ενέδρα στον άτυχο 16χρονο έξω από εστιατόριο, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη. Μόλις ο ανήλικος βγήκε από το εστιατόριο του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν άγρια, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

 

Πέτρα του σκανδάλου” ένα SMS

Σύμφωνα με την αστυνομία, αιτία της επίθεσης φέρεται να είναι κάποια γραπτά μηνύματα που αντάλλαξε ο 16χρονος με έναν συνομήλικό του, ο οποίος στη συνέχεια τον απειλούσε καθώς ένα από αυτά θεωρήθηκε χλευαστικό.

Ακολούθως ο δράστης της επίθεσης συνεννοήθηκε με πέντε ακόμα άτομα και έστησαν ενέδρα στον 16χρονο και έναν φίλο του, έξω από γνωστό μεζεδοπωλείο στα Μελίσσια.

Οι δράστες προκάλεσαν στον 16χρονο κατάγματα στη μύτη και μώλωπες στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος. Το θύμα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη, ενώ παρέμεινε νοσηλευόμενος για κάποιες ημέρες.

Οι αστυνομικοί έχουν ασκήσει ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος των ανηλίκων δραστών, αλλά και των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, χωρίς όμως οι ανήλικοι να έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

 

 

[Με πληροφορίες από lifo.gr και protothema.gr]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ