Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Κοπή πίτας με άρωμα… πολιτικού πολιτισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια κατάμεστη από δημότες αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Κ.Ε.Π.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο απολογισμό της 10ετούς πορείας και των δράσεων της Α.Κ.Ε.Π. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο επικεφαλής της Α.Κ.Ε.Π. και υποψήφιος Δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος, η ομιλία του οποίου κινήθηκε σε 4 άξονες:
• Καλωσόρισμα-ευχαριστίες προς τους παρευρισκόμενους.
• Ανάδειξη των αστοχιών και των λανθασμένων παρεμβάσεων της σημερινής Δημοτικής Αρχής αλλά και του τρόπου διαχείρισης των πόρων του Δήμου.
• Αναφορά και σύγκριση με το έργο της περιόδου 1/1/2011-31/8/2014, κατά την οποία η Α.Κ.Ε.Π. είχε την ευθύνη του Δήμου.
• Παράθεση των βασικών προγραμματικών στόχων για την περίοδο 2019-2024.


Αξιοσημείωτη ήταν η στιγμή που ο Παντελής Βλασσόπουλος έκοψε κομμάτι για τους παρευρισκόμενους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Αιμιλία Τζίβα και Άρη Βρούστη, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πρώτη, η οποία είναι επίσης υποψήφια Δήμαρχος, με την παράταξη «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» και της ευχήθηκε «καλή δύναμη» και «καλό αγώνα». Δείγμα πολιτικού πολιτισμού και από τις δύο πλευρές που καλό θα ήταν να πρυτανεύσει καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο.
Στη συνέχεια έκοψαν κομμάτι και απηύθυναν χαιρετισμό οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Α.Κ.Ε.Π. κ.κ. Μαρία Γαλακτοπούλου, Φωτεινή Δαλιάνη και Γιάννης Κεσκινίδης.
Αμέσως μετά ο Παντ. Βλασσόπουλος παρουσίασε 6 νέους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, τους:
Κατερίνα Ζαγγανά, δικηγόρο.
Φώτη Μπαλαρή, ελ. επαγγελματία – πρόεδρο του Συνδέσμου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Ηρακλείου Αττ.
Δημήτρη Μυσιρλάκη, εργολάβο – μέλος του Συλλόγου Κρητών.
Βαγγέλη Νικολάου, ηλεκτρολόγο-πρόεδρο του ιστορικού ΤΥΦΩΝΑΣ Α.Σ.
Αντώνη Ράμφο, επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης-μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και
Γιώργο Φαρμάκη, ελ. επαγγελματία-πτυχιούχο πολιτικών επιστημών-Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την χρονική περίοδο 2011-2014.
Ακολούθως κάλεσε έναν-έναν τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που είχαν ανακοινωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 και όλοι μαζί χαιρέτισαν και ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ