Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Κακοκαιρία – Πεντέλη: Έντονη κριτική στη δημοτική αρχή από τον Α. Παλαιοδήμο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης “Πεντέλη 2020” Α. Παλαιοδήμος ασκεί έντονη κριτική στη δημοτική αρχή της πόλης για το πώς διαχειρίστηκε την κακοκαιρία.

Όπως αναφέρει σχετικά:

Αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία! Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και πρέπει να αποδοθούν. Η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης έχει να διαλέξει:

  • Είτε ήταν ανεπαρκές το σχέδιο αντιμετώπισης χιονοπτώσεων “ΒΟΡΕΑΣ” (https://tinyurl.com/sxedio-voreas), που ΜΟΝΗ ΤΗΣ σχεδίασε και ΜΟΝΗ ΤΗΣ ψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο,
  • Είτε η ίδια ήταν και είναι ανίκανη να το εκτελέσει οδηγώντας ολόκληρο τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης σε πλήρη κατάρρευση.

Ως αποτέλεσμα της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής μια πόλη έχει παραλύσει μένοντας στο έλεος του θεού για τέταρτη μέρα και σίγουρα για αρκετές ακόμα. Κεντρικοί δρόμοι των Μελισσίων, της Νέας Πεντέλης και της Πεντέλης συνεχίζουν να παραμένουν κλειστοί, πολίτες βρίσκονται σε απόγνωση καθώς η συνεχιζόμενη αυτή κατάσταση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια τους.

Ως Δημοτική Παράταξη Πεντέλη 2020 – Πράσινη Έξυπνη Δημοκρατική πόλη καλούμε τη Δήμαρχο Πεντέλης κ. Κεχαγιά:
1) Να κηρύξει το Δήμο Πεντέλης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης
2) Να συγκαλέσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης με μοναδικό θέμα συζήτησης τον Απολογισμό της Διοίκησης για την αντιμετώπιση της θεομηνίας “Ελπίδα” και τον προγραμματισμό δράσεων για την αντιμετώπιση νέων.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ