Ενωμένο Μαρούσι: Ορκίστηκε νέος Δημοτικός Σύμβουλος ο Δ. Κουτσουβέλης

0

Ορκίστηκε από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας ο Δ. Κουτσουβέλης, στη θέση της αποχωρήσασας Δημοτικής Συμβούλου Άννας Φωτοπούλου Νταλαμπέκη, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή.

Η κ. Άννα Φωτοπούλου Νταλαμπεκη παραιτήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο μετά από έναν χρόνο θητείας αποστέλλοντας στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την εξής δήλωση: «Κύριε πρόεδρε, Μετά απο συνεννοηση με την παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι της οποίας είμαι μέλος καθώς και με τον επικεφαλής της κ. Γιώργο Καραμέρο, θέλω να σας καταθέσω την παραίτηση μου για προσωπικούς λόγους. Θα είμαι πάντα κοντά στην πόλη και τις ανάγκες της και θα στηρίζω την παράταξη μας και τους δημότες που με εμπιστεύτηκαν σε κάθε αγώνα και διεκδίκησή τους.»

Στη θέση της Άννας Φωτοπούλου θα βρίσκεται πλέον δημοτικός σύμβουλος ο νομικός Δημήτρης Κουτσουβέλης ο οποίος έχει διατελέσει στην ίδια θέση και στο παρελθόν με επιτυχία, και ήταν πρώτος επιλαχών σύμβουλος στις εκλογές του 2019.

Για την συγκεκριμένη εναλλαγή ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Καραμέρος έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω την Άννα Φωτοπούλου για την προσφορά της στη δημοτική ομάδα της παράταξης μας, η οποία είναι μέρος της αδιάλειπτης προσφοράς και συμμετοχής της ίδιας και της οικογένειας της στα κοινά και τους αγώνες της πόλης του Αμαρουσίου. Είμαι σίγουρος ότι η Άννα θα συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη ακόμα και εκτός του δημοτικού συμβουλίου.

Αναμφισβήτητα η δράση της στην παράταξη και την πόλη είναι και θα είναι πολύτιμη. Την ίδια ώρα καλωσορίζω το Δημήτρη Κουτσουβέλη, ένα νέο άνθρωπο και έμπειρο νομικό που με την δυναμική του παρουσία, θα ενισχύσει τη δημοτική μας ομάδα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε την άσκηση του θεσμικού μας ρόλου.»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε στο νέο Δημοτικό Σύμβουλο καλή δύναμη στο έργο του και να είναι δημιουργικό προς όφελος των Δημοτών του Αμαρουσίου.​

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.