Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας και νωπών αλιευμάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

0

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου διένειμε τρόφιμα μακράς διαρκείας σε 60 ωφελούμενους του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, με στόχο την υποστήριξή τους, ώστε να μην στερούνται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά τους.

Παρέδωσε επίσης, 350 κιλά φρέσκα ψάρια σε ωφελούμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου, σε μέλη του ΚΑΠΗ και στις Ενορίες της πόλεως, του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, του Αγίου Ελευθερίου και της Υπαπαντής του Σωτήρα στην Αγία Φιλοθέη.

Οι παραπάνω κοινωνικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευαισθησίας και προστασίας προς το συνάνθρωπο.

Ο κ. Αμπατζόγλου ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που με την ανιδιοτελή προσφορά τους συνδράμουν στην προσπάθεια διατήρησης της κοινωνικής συνοχής και στην πρόληψη του φαινομένου του κοινωνικού αποκλεισμού.

Το συντονισμό και την επίβλεψη στη διανομή των τροφίμων και των νωπών αλιευμάτων είχε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.