Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Βύρωνας: Με ενθουσιασμό συνεχίζεται το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην Πόλη 2022»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Δημήτρης Κόκκαλης, επισκέφθηκαν το κολυμβητήριο Βύρωνα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου διεξάγεται το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Βύρωνα, που ξαναγίνεται ύστερα από δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος, συνομίλησαν με τους υπεύθυνους τους προγράμματος, τους εργαζόμενους και φυσικά με τα παιδιά, ενώ βράβευσαν και όσα από αυτά διακρίθηκαν στις αθλητικές δραστηριότητες της ημέρας.

«Με μεγάλη η χαρά ξαναβρίσκομαι ανάμεσα στα παιδιά μετά από δύο χρόνια», δήλωσε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης και σημείωσε: «Όπως διαπίστωσα οι υπηρεσίες που προσφέρονται στα παιδιά μας είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών. Σε αυτό συμβάλλουν αφενός οι εργαζόμενοι, που κάνουν το καλύτερο δυνατόν αλλά και οι άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις μας, όπως το κολυμβητήριο, το κλειστό γυμναστήριο Στέφανος Καραλής, το Δημοτικό Στάδιο αλλά και το 2ο Αθλητικό Κέντρο. Με το πρόγραμμα Καλοκαίρι στην Πόλη 2022, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους γονείς, τώρα που έκλεισαν τα σχολεία, κυρίως όμως να δώσουμε μια ευχάριστη και δημιουργική διέξοδο στα παιδιά και όπως είδα σήμερα αυτό το έχουμε πετύχει. Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

 

 

Το Πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην Πόλη 2022» βρίσκεται στην πρώτη εβδομάδα της 1ης περιόδου (15/06/22 – 28/06/22) στην οποία συμμετέχουν 125 παιδιά. Ήδη έχουν καλυφθεί οι συμμετοχές και για τη 2η περίοδο (29/06/22 – 12/07/22) ενώ υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις μόνο για την 3η περίοδο του προγράμματος (13/07/22 – 26/07/22).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ