Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Υπηρεσία ενημέρωσης και υποστήριξης εργαζομένων

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας για τη συνεχή λειτουργία σημείου ενημέρωσης και υποστήριξης εργαζομένων για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.
Η συνεργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης, Συμβουλευτικής, Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων».
Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται στο σύνολο του εργατικού δυναμικού του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, με σκοπό τη δωρεάν παροχή πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα που θα επεξεργάζονται από την ομάδα των νομικών συνεργατών του δικτύου, να λαμβάνουν σχετικό πληροφοριακό υλικό που θα εκδίδεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και να συμμετέχουν σε εργαστήρια συμβουλευτικής με καθορισμένη θεματολογία.
Η υπηρεσία θα υποδέχεται τους πολίτες κάθε Παρασκευή, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας (Αριστομένους 8).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ