Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

Πρόγραμμα απασχόλησης για άνεργους κατοίκους 12 δήμων της βόρειας Αθήνας

Δημοσιεύθηκε

στις


Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα  στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων – μελών του ΣΠΑΠ». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  Άνεργους/ες όλων των κατηγοριών, εγγεγραμμένους στα Μητρώα του ΟΑΕΔ και σε Νέους Επιστήμονες (ιατροί, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών σχολών) οι οποίοι είναι κάτοικοι των δώδεκα (12) Δήμων – μελών που απαρτίζουν τον Συνδέσμου  Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.). Υπενθυμίζεται πως οι δώδεκα  Δήμοι του ΣΠΑΠ είναι οι δήμοι: Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Διονύσου, Κηφισιάς, Μαραθώνα, Παλλήνης, Πεντέλης, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων – Αρτέμιδας και Χαλανδρίου.
Το Σχέδιο Δράσης απευθύνεται συνολικά σε 78 ωφελούμενους, εκ των οποίων θα είναι οι  65 Άνεργοι και οι 13 Νέοι Επιστήμονες, που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως περιγράφονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του έργου.

Αιτήσεις
Η κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει έως τις 25 Ιουλίου και στα εξής σημεία:

– Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στο Δήμο Αμαρουσίου: Ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι).

– Τρίτη και Πέμπτη στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος: 3ος όροφος (Β. Παύλου & Δημάρχου Χρ. Μπέκα, Σπάτα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αίτηση συμμετοχής και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα γραφεία των εταίρων, στους Δήμους που απαρτίζουν τον ΣΠΑΠ και στην ιστοσελίδαwww.aspentelikon.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ