Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων για Νέους Επιστήμονες

Δημοσιεύθηκε

στις


Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την απασχόληση Δάφνη-Καισαριανή παρατείνει τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μόνο για Νέους Επιστήμονες που κατοικούν στους Δήμους Καισαριανής και Δάφνης – Υμηττού έως τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014, για το πρόγραμμα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Δάφνης-Υμηττού και Καισαριανής».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.topsa-dafnikessariani.gr ή στα σημεία υποβολής των αιτήσεων:

    Δήμος Καισαριανής: Βρυούλων &  Κλαζομενών, Τ.Κ. 16121, 3ος Όροφος. Γραφείο Δημάρχου E: [email protected] // Υπ. Επικοινωνίας: κα Μαρία Μάνου. 

    Δήμος Δάφνης: Έλλης 16 & Κανάρη, Τ.Κ. 17235,  6932773070, E: [email protected] // Υπ. Επικοινωνίας: κ. Δημήτριος Καρακώνης & κα Δήμητρα Κωνσταντοπούλου.

Ώρες επικοινωνίας 10:00-13:00

Προϋποθέσεις για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα οι Νέοι Επιστήμονες:

    Να έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος (στην αρμόδια ΔΟ.Υ.) υποχρεωτικά από την 02.01.2011 και μετά.

    Να μην έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι (6) ετών από το χρόνο κτήσης ή αναγνώρισης του υποβαλλόμενου τίτλου σπουδών (Πτυχίου, Μεταπτυχιακού Διδακτορικού ή των αντίστοιχων τίτλων αλλοδαπής)  μέχρι την ημερομηνία έναρξης δραστηριότητας τους, (για τις λοιπές κατηγορίες) ή της απόκτησης της ειδικότητας τους (για τους ιατρούς).

    Να έχουν ηλικία μέχρι 34 ετών, (έως την ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητας τους) πλην των ιατρών και των γυναικών νέων επιστημόνων, μητέρων ενός τουλάχιστον ανήλικου τέκνου και ανεξαρτήτως ειδικότητας που μπορούν να έχουν ηλικία μέχρι 42 ετών.

    Στο εκκαθαριστικό τους σημείωμα από την οικεία ΔΟΥ για το οικονομικό έτος της έναρξης δραστηριότητάς τους, το ατομικό εισόδημά τους να μην υπερβαίνει το ποσό των 12.000 €.

    Να έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα άλλου Κράτους – Μέλους της Ε.Ε. ή είναι ομογενείς ή υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και είναι νόμιμοι κάτοικοι αυτής.

    Να διαθέτουν αριθμό φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) και οι άντρες να έχουν εκπληρώσει νόμιμα ή απαλλαχθεί από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ