Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Εύρεση εργασίας: Ποια μαγαζιά εστίασης αναζητούν προσωπικό

Μία αλυσίδα φούρνου και δύο καφετέριες με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αναζητούν προσωπικό για τα καταστήματα τους. 

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία αλυσίδα φούρνου και δύο καφετέριες με χώρους εστίασης σε όλη την Ελλάδα αναζητούν προσωπικό για τα καταστήματα τους.

Συγκεκριμένα, νέες θέσεις εργασίας προσφέρουν τα Starbucks. Κάθε κατάστημα είναι υπεύθυνο για τη στελέχωσή του και τη διαχείριση του προγράμματος των partners του. Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε αίτηση για θέση στα καταστήματά, μπορείτε να αφήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να στείλετε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης. Δείτε τις θέσεις και τα μαγαζιά που αναζητούν προσωπικό εδώ.

Θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει και στα café ΜΙΚΕΛ σε διάφορες περιοχές της χώρας. Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις ανοικτές θέσεις εργασίας και στη συνέχεια να στείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Τέλος, η αλυσίδα φούρνων ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης σε ανθρώπους, που επιθυμούν να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν δυναμικά την καριέρα τους και φιλοδοξούν να εξελιχθούν σε μια ηγετική και σταθερά αναπτυσσόμενη επιχείρηση του κλάδου τροφίμων και εστίασης. Στείλτε το βιογραφικό σας στο [email protected] και δείτε τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ