Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

ΑΣΕΠ: 2+1 προκηρύξεις στα σκαριά

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στην δημοσιοποίηση των προγραμματισμένων προς έγκριση οδηγούν στο ενδεχόμενο να εκδοθούν τρεις προκηρύξεις μαζί ή σε πολύ κοντινό διάστημα, ανάλογα με το πως θα εξελιχθούν τα τελευταία διαδικαστικά στάδια (τελικές υπογραφές).

Σε τέτοια περίπτωση, όπως έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν, η μεθοδολογία που θα ακολουθήσει ο ΑΣΕΠ θα είναι αυτή του «ζευγαρώματος», την έκδοση δηλαδή δύο προκηρύξεων το ίδιο διάστημα ή με απόσταση λίγων ημερών.

Για την τρέχουσα περίοδο, μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει το σχήμα “2+1”, δεδομένου ότι οι καθυστερήσεις είναι σημαντικές και οι ανάγκες των υπηρεσιών μεγάλες.

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα πως πιθανότατα εντός του Νοεμβρίου θα βγουν δύο προκηρύξεις και το Δεκέμβριο άλλη μία.

Οι δύο πρώτοι διαγωνισμοί -θεωρείται δεδομένο (εκτός μεγάλης έκπληξης) ότι θα είναι αυτοί των 317 στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και των 167 στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως έχει γράψει το xtypos.gr. 

Είναι δύσκολο να προβλεφθεί, ποια θα είναι η 3η προκήρυξη που κατά σειρά θα εκδοθεί, αφού με ίδιες πιθανότητες “παίζουν” η Βοήθεια στο Σπίτι και οι 1.000 στους δήμους.

Τέλος, η προκήρυξη για τα ΚΕΠ δείχνει να μένει λίγο πίσω σχετικά με τις άλλες που βρίσκονται στα σκαριά και τις περιμένουμε τις επόμενες ημέρες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ