Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

ΑΣΕΠ: Όλα έτοιμα για τις τρεις προκηρύξεις που αφορούν την Ειδική Αγωγή – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση οι Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2022, 4ΕΑ/2022 και 5ΕΑ/2022, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα υποψηφίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ αντίστοιχα.

Bάσει πληροφοριών, σε διαδικασία δημοσίευσης σε ΦΕΚ μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα βρίσκονται και η Προκήρυξη 1ΕΑ/2022 που αφορά στα μέλη Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και η Προκήρυξη 2ΕΑ/2022 που αφορά στα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ).

Εκδόθηκε σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, η προκήρυξη 5EA/2022 του ΑΣΕΠ του για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) Κατηγορίας ΔΕ.

Τα ειδικά τυπικά προσόντα ένταξης και διορισμού, κατά κλάδο και ειδικότητα, ανά πίνακα κατάταξης (αξιολογικός πίνακας Β΄ και επικουρικός εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε.), αποτυπώνονται ως ακολούθως

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ