Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

ΑΣΕΠ: Επανεκκίνηση με 1.245 μόνιμες θέσεις – Ειδικότητες, διαδικασία, προθεσμίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Την (τρέχουσα) τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και την πρώτη του Σεπτεμβρίου επανεκκινούν, οι διαδικασίες του ΑΣΕΠ για όσους αναζητούν μία μόνιμη θέση στο Δημόσιο.

Πρόκειται για δύο πολυαναμένομενες προκηρύξεις που αφορούν συνολικά 1.245 μόνιμες θέσεις σε διάφορους φορείς, με την πλειοψηφία τους να σχετίζεται με το υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα:  

-Την Τετάρτη 26 Αυγούστου ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρώτη προκήρυξη του ΑΣΕΠ μετά τις θερινές διακοπές. Πρόκειται για 36 θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.) (Ανεξάρτητη Αρχή), στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (Ι.Φ.Ε.Τ. Α.Ε.) (Υπουργείο Υγείας) και στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Η σχετική προκήρυξη 5Κ/2020 του ΑΣΕΠ δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 6/8, με την προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής να αρχίζει στις 26 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη και να λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Υπενθυμίζεται ότι το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

-Η προκήρυξη 6Κ/2020 αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, που, επίσης, δημοσιεύθηκε στις 6/8, για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει στις 7 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 23 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 8 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ