Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για 100 προσλήψεις σε υπουργείο Υγείας και νοσοκομεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Δυνατότητα υποβολής αιτήσεων σε έξι νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ στο χώρο της Υγείας έχουν υποψήφιοι 9 διαφορετικών ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Χαρακτηριστικό των διαγωνισμών είναι ότι θα υπογραφούν ετήσιες συμβάσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, ζητούνται 98 νέοι υπάλληλοι σε υπουργείο Υγείας, ΟΤΑ και νοσοκομεία, των εξής ειδικοτήτων:

  • ΠΕ Ιατροί
  • ΔΕ Προσωπικό Ασφαλείας
  • ΔΕ Μαγείρων
  • ΥΕ Λατζιέρων
  • ΥΕ Βοηθών Μαγείρων
  • ΥΕ Τραπεζοκόμων
  • ΥΕ Πλύντες Ιματισμού
  • ΥΕ Φυλάκων – Νυκτοφυλάκων
  • ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

Υπουργείο Υγείας

Την πρόσληψη οκτώ υπαλλήλων προωθεί το υπουργείο Υγείας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να  πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας.

Γενικό Νοσοκομείο Παίδων

Έως τις 24 Φεβρουαρίου είναι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη δύο νέων υπαλλήλων στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτου και Αγλαΐας Κυριακού». Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 12μηνη σύμβαση εργασίας.

Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης

Την πρόσληψη 19 υπαλλήλων προωθεί το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας.

Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου

Την πρόσληψη 53 υπαλλήλων προωθεί το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να  πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 24 Φεβρουαρίου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Με 10 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο δήμος Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 17 έως τις 28 Φεβρουαρίου. Το νέο προαωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Με έξι υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας (Νοσοκομειακή Μονάδα Μεσολογγίου). Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ