Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Oι πρώτες 7+2 προκηρύξεις του 2021 για 281 μόνιμες θέσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι7+2, πρώτες για το 2021, προκηρύξεις του ΑΣΕΠ. Πρόκειται για προκηρύξεις με 281 μόνιμες θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.

Οι οποίες:

-Είτε «τρέχουν» ή θα πρόκειται να «τρέξουν»

-Ετοιμάζονται από την Ανεξάρτητη Αρχή για να δημοσιοποιηθούν το επόμενο διάστημα

Πρόκειται για προκηρύξεις με 281 μόνιμες θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ (2)

 Προκήρυξη για την πλήρωση 23 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού

Δικαίου Αορίστου Χρόνου ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή», στην

Ανώνυμη Εταιρία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας – ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» (Υπουργείο

Περιβάλλοντος και Ενέργειας), στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης –

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε. (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης), στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο Επιμελητήριο

Μαγνησίας, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων). (8Κ/2020). Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από 28-12-2020 έως 15-01-2021.

 Προκήρυξη για την πλήρωση 6 θέσεων ΕΕΠ στο Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. (Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ. Α.Ε.) και 6 θέσεων ΕΕΠ στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. (5Ε/2020). Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από 18-01-2021 έως 06-02-2021.

ΥΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ (7)

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ. Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 33 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς: «ΑΘΗΝΑ» Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, της Γ. Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Μουσειολόγων, του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την πλήρωση 2 θέσεων ΔΕ κατηγορίας, του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Υπουργείου Εξωτερικών για την πλήρωση 23 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας και του Επιμελητηρίου Άρτας για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας και του ΔΟΑΤΑΠ για την πλήρωση 10 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας.

 Επεξεργασία σχεδίου της προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 Θέσεων ΕΕΠ στους φορείς: στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στην Ελληνική Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας/ΓΕΝ για την πλήρωση 68 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων για την πλήρωση 16 θέσεων ΕΕΠ.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς: Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) «Δημόκριτος», Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 35 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς: Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ), Ερευνητικό Κέντρο Βιοιατρικών Επιστημών (ΕΚΕΒΕ) «Α. Φλέμινγκ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ