Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Σε εξέλιξη οι προκηρύξεις για την πρόσληψη περίπου 700 υπαλλήλων στο Δημόσιο – Δείτε αναλυτικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Αιτήσεις για τρεις προκηρύξεις δέχεται αυτό το διάστημα το ΑΣΕΠ, που αφορούν προσλήψεις στο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τη ΔΕΗ και πέντε ακόμα φορείς του Δημοσίου.

Την ίδια στιγμή προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο είναι ακόμα δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και αφορούν της ΕΥΑΘ και το υπουργείο Οικονομικών και άμεσα αναμένονται να τεθούν στην δημοσιότητα.

Αναλυτικά οι προκηρύξεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προκήρυξη 6Ε/2021 του ΑΣΕΠ, η οποία θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, αφορά 11 προσλήψεις στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, στον Συνήγορο του Πολίτη, στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στο υπουργείο Εσωτερικών.

Εκδόθηκε παράλληλα την Παρασκευή που μας πέρασε και η νέα μεγάλη προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ, που προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η αιτήσεις για την προκήρυξη αυτή αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου και ώρα 08:00.

Τέλος, «τρέχει» και η προκήρυξη της ΔΕΗ, η οποία δέχεται αιτήσεις έως τις 26 Νοεμβρίου, και αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 169 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο έχει αποστείλει το ΑΣΕΠ ακόμα δύο προκηρύξεις οι οποίες πρόκειται να δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για τις προκηρύξεις 10Κ/2021 και 7Ε/2021 οι οποίες θα «ανοίξουν» 63 νέες θέσεις εργασίας στον Δημόσιο Τομέα.

Συγκεκριμένα πρώτη στο τυπογραφείο στάλθηκε, η προκήρυξη 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ, μέσω της οποίας θα προσληφθούν 48 άτομα, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ