Ηρακλείου Αττικής
Εισπράχθηκαν απαιτήσεις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής από την Αττική Οδό
Μετά από τον ΟΣΕ και την ΣΤΑΣΥ – από όπου ο Δήμος κατάφερε να βάλει στα ταμεία του περί το 1 εκατ. ευρώ – ήρθε η σειρά της Αττικής Οδού να κληθεί να πληρώσει για τη διέλευση της διαδρομής της στα όρια του Ηρακλείου.
«Ακόμα μια κερδισμένη μάχη στο μέτωπο που έχει ανοίξει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να διεκδικήσει και να πετύχει ανταποδοτικά οικονομικά οφέλη από τις μεγάλες εταιρείες (ΔΕΚΟ και ιδιωτικές) που κάνουν χρήση των εκτάσεων της πόλης για τις ανάγκες τους», δηλώνει ο Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Οικονομικής και της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, συντάχθηκε πλήρης φάκελος με τεκμηριωμένες αξιώσεις, τα χρέη της Αττικής Οδού βεβαιώθηκαν και η εταιρεία αναγκάστηκε να καταβάλει τα πρώτα 1,972 εκατομμύρια ευρώ από το σύνολο των χρημάτων που ο Δήμος διεκδικεί.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα2 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
Ρενα Βασιλακακη
3 Οκτωβρίου 2017 at 10:34 πμ
Συγχαρητήρια ,για την υπευθυνοτητα στο έργο που έχετε αναλάβει!!! Κάνετε την διάφορα στον Δημόσιο τομέα!!!