Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026
15.4 C
Athens
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026

    Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης στην Αθήνα

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Την Πρωτοχρονιά και ώρα 13.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ

    παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη δόθηκε το γεύμα αλληλεγγύης του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για 1.000 άπορους πολίτες.
    Ο αριθμός που επωφελείται από τα συσσίτια αυξάνεται και ο Δήμος στηρίζει 26 χιλιάδες ανθρώπους στην πόλη (10 χιλιάδες οικογένειες), ενώ πέρσι ο αριθμός ήταν 23 χιλιάδες άτομα και 8 χιλιάδες οικογένειες.
    Μετά το γεύμα ο Δήμαρχος τόνισε ότι τα γεύματα και παρόμοιες δράσεις μπορεί να προσφέρουν ανακούφιση, που είναι απαραίτητη, ωστόσο δε δίνουν τη λύση στο πρόβλημα της χώρας και της κοινωνίας και το ζητούμενο είναι να ανοίξουν δουλειές και να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ανάπτυξης.

     

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ