Την Παρασκευή 15 Απριλίου θα επισκεφθεί το Δημαρχείο της πόλης του Βύρωνα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Στις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη ανάμεσα στον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη και την κα Δούρου, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, θα υπογραφεί σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας, για τη χρηματοδότηση αποκατάστασης των γηπέδων της Εργανης. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο χώρο της Εργάνης.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.