Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Σύναξη «γαλάζιων» προσωπικοτήτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου έκοψε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου την καθιερωμένη βασιλόπιτα, σε καφέ στην Στρ. Καραϊσκάκη.

Στην υποδοχή ήταν ο Πρόεδρος της τοπικής, κ. Μπάμπης Πανόπουλος και η Γραμματέας, κα Βίκυ Κακκάλη, ενώ πολλοί Βουλευτές, φίλοι, υποστηρικτές και τοπικοί παράγοντες έδωσαν το παρών.

Συγκεκριμένα, οι Βουλευτές πού τίμησαν με την παρουσία τους, οι οποίοι απεύθυναν και χαιρετισμό ήταν οι Αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνης Γεωργίαδης και οι Μάξιμος Χαρακόπουλος, Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Επίσης, παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαϊδαρίου «Συνεργασία Πολιτών» Αποστόλης Θεοφίλης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Αιγάλεω Λευτέρης Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χαϊδαρίου Μαργαρίτα Γιαννοπούλου, η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιγάλεω Μιρέλλα Πουλάκου, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Τ.Ο Χαϊδαρίου Ιορδάνης Αντωνιάδης ο οποίος ανέγνωσε επιστολή που απέστειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πολλά μέλη και στελέχη άλλων Τοπικών Οργανώσεων.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ