Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026
15.7 C
Athens
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026

    Οι μαθητές έπαιξαν μπάλα στο Ζηρίνειο

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε


    Έπειτα από δύο αναβολές λόγω καιρού, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και η δεύτερη φάση του Διασχολικού Πρωταθλήματος «ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ 2015» στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο. Από τις 9 το πρωί έως το μεσημέρι στις 13:00 διεξήχθη το Ποδόσφαιρο Αγοριών Δημοτικών Σχολείων: Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας- Εκάλης.
    Εκατόν είκοσι μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο Κηφισιάς, 1ο και 2ο Ν. Ερυθραίας και το Δημοτικό Σχολείο Εκάλης, δοκίμασαν τις δεξιότητές τους στο Άθλημα του Ποδοσφαίρου και απόλαυσαν το παιχνίδι.  
    Σκοπός του θεσμού των Δροσινείων είναι να γνωρίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων τον Αθλητισμό και συγκεκριμένα τα τέσσερα ομαδικά αθλήματα (Ποδόσφαιρο– Μπάσκετ- Βόλλεϋ -Χάντμπωλ) καθώς και τον Κλασικό Αθλητισμό με τους κανονισμούς τους αλλά και τις αξίες του ‘Ευ Αγωνίζεσθαι’. Οι μαθητές συμμετείχαν με 20 Ομάδες εκπροσωπώντας τα Σχολεία σε αγώνες 5×5. Πολλές ομάδες ήταν ισοδύναμες και έτσι αρκετά παιχνίδια κρίθηκαν στα πέναλτι. Στην τελική φάση ποδοσφαίρου αγοριών προκρίθηκαν τα Σχολεία  3ο, 6ο, 7ο Κηφισιάς και 2ο Ν. Ερυθραίας.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ