Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
13.6 C
Athens
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

    Νεκρός 51χρονος σε γιορτή Κάστανου στην Κίσσαμο

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Γιορτή Κάστανου στο χωριό Έλος της Κισσάμου, στα Χανιά. Ένας 51χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από σφαίρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προκαλώντας αναστάτωση στους παρευρισκόμενους και άμεση κινητοποίηση των Αρχών.

    Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις των ΤΑΕ που ερευνούν τις συνθήκες του συμβάντος, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί.

    Αρχικά υπήρξαν πληροφορίες για σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε ήδη νεκρός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Τα επόμενα βήματα της έρευνας

    Οι Αρχές εξετάζουν όλες τις εκδοχές, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι ο πυροβολισμός προήλθε από κυνηγετικό ή άλλο πυροβόλο όπλο. Παράλληλα, συλλέγονται μαρτυρίες και υλικό από κάμερες, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ