Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026
13 C
Athens
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026

    Αγορά προϊόντων στον Δήμο Αλίμου την Κυριακή για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η οποία επικεντρώνεται σε σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν όλο τον κόσμο.

    Ο Δήμος Αλίμου τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας διοργανώνει αγορά προϊόντων την Κυριακή 6 Απριλίου, από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ., στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Κλούβα). Στην αγορά συμμετέχουν και οι παραγωγοί από το Κίνημα χωρίς Μεσάζοντες.

    Η 7η Απριλίου είναι η ημερομηνία «γέννησης» το 1948 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ενός εξειδικευμένου οργάνου του ΟΗΕ για θέματα Υγείας. Σύμφωνα με το καταστατικό τού ΠΟΥ ο κύριος στόχος του είναι η διατήρηση τού υψηλότερου επιπέδου υγείας για όλους τους λαούς του κόσμου. Η έδρα του βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας και έχει έξι ημιαυτόνομα εθνικά γραφεία και 150 τοπικά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται η υποστήριξη της καθολικής περίθαλψης, η παρακολούθηση των κινδύνων για τη δημόσια υγεία, ο συντονισμός της αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και η βελτίωση της ανθρώπινης υγείας και ευημερίας.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ