Ειδήσεις
Διόδια: Σε ποιες περιοχές αυξάνονται
- Αυξήσεις στα διόδια ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2025 σε αρκετές περιοχές της χώρας, προκαλώντας αυξημένο κόστος για τους οδηγούς.
Οι νέες αυξήσεις αφορούν στους μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς διοδίων στους αυτοκινητόδρομους Πατρών – Κορίνθου – Ελευσίνας, Αντιρρίου – Ιωαννίνων, καθώς και στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Ειδικότερα, το ταξίδι από Πάτρα προς Ελευσίνα (Αθήνα) για ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο διαμορφώνεται στα 13,30 ευρώ, από τα 12,60 ευρώ που ίσχυαν μέχρι πρόσφατα.
Επιπλέον, αυξήσεις παρατηρούνται και σε άλλες σημαντικές διαδρομές. Συγκεκριμένα, το κόστος του ταξιδιού Αθήνα – Θεσσαλονίκη (11 σταθμοί διοδίων) ανέρχεται πλέον σε 32,15 ευρώ από 30,45 ευρώ, ενώ το δρομολόγιο Αθήνα – Πάτρα διαμορφώνεται σε 13,30 ευρώ από 12,60 ευρώ.
Παράλληλα, αυξήσεις καταγράφονται και στις διαδρομές Αθήνα – Ιωάννινα μέσω γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου (42,35 ευρώ από 41 ευρώ), Αθήνα – Καλαμάτα (15,50 ευρώ από 15 ευρώ) και Αθήνα – Τρίκαλα μέσω Ε65 (23,10 ευρώ από 22 ευρώ).
Οι νέες τιμές θα ισχύσουν και για τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας καθώς και για τον κλάδο Λεύκτρου – Σπάρτης από την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2025.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα4 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Κεντρικό Θέμα21 ώρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς