Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Συνεχίζουν τεχνικός διευθυντής και προπονητής στην Ελευθερούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρέμειναν στην ομάδα της Ν. Ιωνίας ο Άρης Γκάνιας και ο Γιώργος Τζώτζης

Στην ανανέωση της συνεργασίας της Α.Ε Ελευθερούπολης με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου του συλλόγου Άρη Γκάνια προχώρησε η διοίκηση όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της στην οποία αναφέρει: “Η Α.Ε Ελευθερούπολης ανακοινώνει για άλλη μία χρονιά, την επέκταση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου του Συλλόγου, Άρη Γκάνια για ένατη συνεχόμενη χρονιά.

Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Άρη Γκάνια – Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, διπλωματούχου προπονητή UEFA A’ και κατόχου Μεταπτυχιακού στην Διοίκηση του Αθλητισμού – είναι συνώνυμο της σταθερότητας και της διαρκούς βελτίωσης του συλλόγου μας που συνεισφέρει στη δημιουργία, την εποπτεία, την επίτευξη των στόχων του συλλόγου, αλλά και την προάσπιση των συμφερόντων αυτού.

Τον ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του.

Η Α.Ε Ελευθερούπολης τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει τις υπόλοιπες οργανωτικές κινήσεις της για τον σχεδιασμό ολοκλήρου του συλλόγο κάτω από την διοικητική καθοδήγηση του Προέδρου του συλλόγου Γιάννη Χούσου.

Συνεχίζει και με Γιώργο Τζώτζη

Παράλληλα, με τον Γιώργο Τζώτζη στην τεχνική ηγεσία θα προχωρήσει και τη νέα σεζόν η Ελευθερούπολη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Νέας Ιωνίας έχει ως εξής: “Η Α.Ε Ελευθερούπολης ανακοινώνει για το Ανδρικό της τμήμα, μετά και από μια πετυχημένη και ανταγωνιστική χρόνια, αποδίδοντας όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Τζώτζη.

Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Τζώτζη είναι συνώνυμο της σταθερότητας που επιδιώκει ο σύλλογος μας και στην δυνατότητα που δίνει στον προπονητή να δουλέψει σε βάθος χρόνου.

Ο προγραμματισμός της ομάδας ξεκινά , και ο Γιώργος Τζώτζης μαζί με τον Διευθυντή ποδοσφαίρου Άρη Γκάνια σε συνεργασία με το ΔΣ, σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά.

Ευχόμαστε στον Γιώργο Τζώτζη καλή επιτυχία και καθημερινή δουλειά , σε αυτή την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.”

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ