Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΠΑΟ Αλσούπολης: “Κοιτάμε μόνο μπροστά…”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η απάντηση του συλλόγου στα σχόλια για τη νέα σεζόν

Η διοίκηση του ΠΑΟ Αλσούπολης σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν πρόσφατα για τη νέα σεζόν σημειώνοντας: “Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δηλώσεις του προπονητή μας που αφορούσαν την νέα σεζόν και τον σχεδιασμό κ χτίσιμο μιας νέας ομάδας έγιναν Δούρειος Ίππος από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση πλέον με την μεγάλη οικογένεια της Αλσούπολης για να συνεχιστεί η εσωστρέφεια που όλη την χρονιά έτρωγε τις σάρκες μας και μας οδήγησε μια στιγμή πριν από ένα εξευτελιστικό υποβιβασμό στη Γ΄ Αθηνών.

Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι η Αλσούπολη έχει ένα ισχυρότατο διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζεται από 11 ανθρώπους που θα κάνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς Λάζαρου ο οποίος έχει λευκή επιταγή να φτιάξει μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα είναι ανταγωνιστική και θα κοιτάει ψηλά. Δίπλα μας έχουμε τον πραγματικά 12ο παίχτη μας που δεν είναι άλλος από τον κόσμο της ομάδας μας. Η Αλσούπολη έχει αλλάξει σελίδα και κοιτάμε μόνο μπροστά.

Κλείνοντας θα θέλαμε να θυμίσουμε σε κάποιους ότι η ομάδα δεν είναι το άρμα επίδειξης του ΕΓΩ τους, καθώς όλοι είμαστε περαστικοί και υπόλογοι στην ιστορία της ομάδας αλλά και στην συνοικία μας.

ΥΓ: Κάθε ζήτημα η παρεξήγηση λύνεται κατ’ ιδίαν και στα γραφεία της ομάδας μας όπου μπορούν να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και να λυθούν τυχόν απορίες. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία αντιπαράθεσης και στην ανταλλαγή ανακοινώσεων σεβόμενοι τους εαυτούς μας αλλά κυρίως την ιστορία της ομάδας μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους
Π. Α. Ο Αλσούπολης 1961.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ