Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
15.8 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους τα ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Από σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 τα 4 Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Μεταμόρφωσης επαναλειτουργούν προκειμένου να υποδεχθούν τα μέλη τους, γυναίκες και άνδρες της τρίτης ηλικίας που κατοικούν στην πόλη.

    Για την προσέλευση και παραμονή στα ΚΑΠΗ, σύμφωνα πάντα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα, ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

    (1) Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης.

    (2) Χρήση μάσκας και τήρηση του επιτρεπτού ορίου ατόμων στους εσωτερικούς χώρους.

    Επισημαίνεται ότι επιτρέπεται η προσέλευση για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας, τηρουμένων των μέτρων που ισχύουν για όλες τις δραστηριότητες.

    Οι χώροι θα λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 08.00 το πρωί με 12.30το μεσημέρι.

    Για περισσότερες πληροφορίες:

    Α ΚΑΠΗ Τηλ 2102813011

    Β ΚΑΠΗ τηλ 210 2850235

    Γ ΚΑΠΗ τηλ 210 2847024

    Δ ΚΑΠΗ τηλ 210 2844090

    Σημειώνεται ότι επιστρέφουμε μεθοδικά και με προσοχή στην επαναλειτουργία των δομών, η οποία θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της απομόνωσης, της μοναξιάς και της κάλυψης των ιδιαιτέρων αναγκών της Τρίτης Ηλικίας.

     

    [banner id=”153336″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ