Αμαρουσίου
Ενωμένο Μαρούσι: Κριτική στη διοίκηση Αμπατζόγλου για την προσχολική αγωγή
Συνεχίζεται η κριτική της δημοτικής παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” ως προς την διοίκηση του Θ. Αμπατζόγλου.
παράδοσή τους.
Τότε το γραφείο τύπου της διοίκησης Αμπατζόγλου έσπευσε, χωρίς ήθος, να μας χαρακτηρίσει «μηδενιστές» και να καθησυχάσει τους συμπολίτες μας πως όλα θα ήταν έτοιμα στην ώρα τους.
Η ώρα του απολογισμού έφτασε.
Οι συμπολίτες μας έχουν την ικανότητα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε να διαπιστώσουν εάν τα παραρτήματα του 10ου και 13ου νηπιαγωγείου της οδού Ιερού Λόχου και του 6ου νηπιαγωγείου της οδού Σαλαμινομάχων είναι έτοιμα προς χρήση από τα νήπια. Μόνο το παράρτημα του 18 ου νηπιαγωγείου είναι σχεδόν έτοιμο.
Κυρίως όμως αναμένουμε από τη διοίκηση του δήμου να ενεργοποιήσει την παράγραφο 6.1. της σύμβασης που προβλέπει ρήτρα για τη μη έγκαιρη παράδοση του έργου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός