Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2026
32.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2026

    Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Αυτές είναι οι 6 ανοιχτές αυλές σχολείων για το καλοκαίρι

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Τη δυνατότητα να παίζουν, να αθλούνται και να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους σε ασφαλείς χώρους θα έχουν και φέτος το καλοκαίρι τα παιδιά του Ηρακλείου Αττικής.

    Ο Δήμος ανοίγει τις αυλές επιλεγμένων σχολικών μονάδων της πόλης από τις 29 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου 2026. Οι χώροι θα είναι προσβάσιμοι για τους μικρούς κατοίκους και τους συνοδούς τους καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις απογευματινές ώρες.

    Οι σχολικές αυλές θα λειτουργούν συγκεκριμένα από τις 17:30 έως τις 21:00, λειτουργώντας ως σημεία συνάντησης και αναψυχής στις γειτονιές της περιοχής.

    Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο, Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου, το πρόγραμμα εφαρμόζεται στις εξής έξι σχολικές μονάδες:

    • 1ο Δημοτικό (Νεότητος & Σοφίας)
    • 3ο Δημοτικό (Ευριπίδου 9 – είσοδος από Κιθαιρώνος)
    • 7ο Δημοτικό (Ν. Καζαντζάκη & Λογοθετίδη)
    • 12ο Δημοτικό (Πευκών 110)
    • 5ο Γυμνάσιο (Πλαπούτα 71)
    • 2ο Λύκειο (Ακτίου 1)

    Αναφερόμενος στη δράση, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, υπογράμμισε τη σημασία της πρωτοβουλίας προκειμένου κάθε παιδί της πόλης να έχει τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθεί και να δημιουργήσει όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις στο περιβάλλον της γειτονιάς του.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ