Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Κατάμεστο το Συνεδριακό Κέντρο της Μεταμόρφωσης στη συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία υπέροχη συναυλία απόλαυσε το κοινό της Μεταμόρφωσης την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο, όπου ο διακεκριμένος λαϊκός ερμηνευτής της νεώτερης γενιάς, Γεράσιμος Ανδρεάτος, με πολυμελή ορχήστρα, παρουσίασε ένα πρόγραμμα με αναφορές στην δισκογραφική του πορεία και στους μεγάλους συνθέτες του λαϊκού τραγουδιού.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό και ανταπέδωσε με την εξαιρετική του ερμηνεία σε μία ευχάριστη για όλους βραδιά, χαρακτηριστική της καλλιτεχνικής του πορείας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος της πόλης, Στράτος Σαραούδας, ο οποίος απηύθυνε ευχές ενόψει  της εορταστικής περιόδου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μπάλτας, οι αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Ζυγούνας και κ. Αδάμ (Μάκης) Αδαμίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων της πόλης και πλήθος δημοτών, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το Συνεδριακό Κέντρο.

Το επόμενο ραντεβού από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης είναιτην Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 19.30 στο Σκεπαστό της Αττικής Οδού, όπου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ