ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Με τον Δήμαρχο Παντελή Ξυριδάκη, ο π. Δήμαρχος Νέου Ψυχικού Παντελής Χαροκόπος
Με το Συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών», του Δημάρχου Φιλοθέης Ψυχικού Παντελή Ξυριδάκη, θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου , ο Παντελής Χαροκόπος, π. Δήμαρχος Νέου Ψυχικού και επικεφαλής σήμερα της παράταξης «Ενωτική Κίνηση Φιλοθέης Ψυχικού».
Με αφορμή τη συστράτευση του Π. Χαροκόπου, ο Π. Ξυριδάκης έκανε την παρακάτω δήλωση :
« Καλωσορίζω στη μεγάλη ομάδα μας έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό, με σημαντική και πολύχρονη προσφορά στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης και στα προάστιά μας. Πρόκειται για μια συνεργασία που υπηρετεί τη διαχρονική φιλοσοφία της σημερινής Δημοτικής Αρχής, που στηρίζεται στη λογική της συναίνεσης και της συνεργασίας.
Είναι ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά, που προωθεί στην πράξη τη συνένωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης, ώστε να διασφαλιστεί στην «μετά Κλεισθένη εποχή», αφενός η κυβερνησιμότητα του Δήμου. Αφετέρου η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα της τοπικής κοινωνίας.
Η συνεργασία αυτή θέτει ως προγραμματικές προτεραιότητες:
• Τη διαφύλαξη του «πράσινου», οικιστικού χαρακτήρα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.
• Την κατοχύρωση της δυνατότητας του Δήμου να παρέχει και μελλοντικά, ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες.
• Την υλοποίηση πολιτικών που θα προωθούν την τοπική ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής απασχόλησης.
• Την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής κι αλληλεγγύης, με δομές, πολιτικές και δράσεις που θα στηρίζουν στην πράξη αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη.
• Την περαιτέρω ανάδειξη του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, ως στοιχεία της ιδιαίτερης ταυτότητας του Δήμου μας
• Τη δημιουργία ενός ισχυρού πολιτικού μετώπου, που θα σταθεί ανάχωμα στις δυνάμεις του λαικισμού, που αμφισβητούν όλα όσα έχουμε πετύχει με κόπους και θυσίες ως σήμερα.
Σήμερα βάζουμε τις βάσεις για μια ισχυρή πολιτική και προγραμματική συμμαχία, με ορίζοντα όχι τις επόμενες εκλογές, αλλά τα επόμενα χρόνια, που υπηρετεί πάνω από όλα το συμφέρον των προαστίων μας».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής