Κοινωνία
Συνάντηση του Άρη Βασιλόπουλου με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών
Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου συναντήθηκαν στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας και συζήτησαν μελλοντικές δράσεις της ΕΕΦ σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ο Δήμαρχος κ. Αριστείδης Βασιλόπουλος και εκ μέρους της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Φιλντίσης Παναγιώτης και η Γενική Γραμματέας Κλειδέρη Παρασκευή.
Στην συζήτηση προγραμματίστηκε διήμερη πανηγυρική εκδήλωση πειραμάτων στις 19 & 20 Απριλίου 2019, στον περιβάλλοντα χώρο της λίμνης στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας. Επίσης, συμφωνήθηκε η ΕΕΦ να συμβάλει στην επαναλειτουργία του μετεωρολογικού σταθμού της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και στην εγκατάσταση τηλεσκοπίου, με στόχο την εκπαίδευση των δημοτών και την ενημέρωση τους γύρω από σύγχρονα και επίκαιρα επιστημονικά θέματα.
Η όλη ιδέα για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών δράσεων προήλθε από πρωτοβουλία του βραβευμένου μαθητή της πόλης, Παναγιώτη Κοντοειδή και της οικογένειάς του και έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός