Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Μήνυμα του Ηλία Σταμέλου δημάρχου Καισαριανής για τις Βάσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

“Σήμερα, ημέρα που ανακοινώνονται οι βάσεις για τη εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους, που πέρασαν τη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Από καρδιάς σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία και συνέχεια στη ζωή σας.
Μπροστά σας ανοίγεται μια νέα σελίδα που, όπως από νωρίς καταλάβατε στη ζωή σας, χρειάζεται να την αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία, πείσμα και αγωνιστική διάθεση. Γιατί και στις σπουδές σας θα έρθετε δυστυχώς αντιμέτωποι με όλα όσα ήρθατε και στη σχολική σας ζωή.
Σε αυτές τις δυσκολίες η λύση δε βρίσκεται στο συμβιβασμό και τη μοιρολατρία, στον ατομικό δρόμο, όπως σας καλλιεργούν, αλλά στο οργανωμένο κίνημα, μέσα στους φοιτητικούς σας συλλόγους για να διεκδικήσετε συλλογικά και οργανωμένα τα δικαιώματά σας, συνολικά τη ζωή που σας αξίζει.
Πάντα να δένετε την αγάπη σας για τη μόρφωση με τις ανάγκες του λαού μας. Να θέτετε τις επιστημονικές σας γνώσεις στην υπηρεσία του λαού για να καλύπτονται οι ανάγκες του.
Όσοι από εσάς δεν κατάφεραν να εισαχθούν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ ή διαλέξατε άλλη σταδιοδρομία, ο δρόμος του αγώνα είναι και για εσάς ο μόνος ελπιδοφόρος και νικηφόρος δρόμος, ο δρόμος που αρμόζει στη νέα γενιά, στα παιδιά που ατενίζουν με ελπίδα το μέλλον.
Η ζωή σας δεν κρίνετε στις επιδόσεις των πανελλαδικών, αλλά συνολικά στην στάση ζωής που θα κρατήσετε. Αν θα επιλέξετε να συμβιβαστείτε με τη ζωή που σας ετοίμασαν χωρίς δικαιώματα ή θα επιλέξετε να αλλάξετε συθέμελα αυτόν τον κόσμο και να κτίσετε μια νέα κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής
Ηλίας Σταμέλος”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ