Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ιστορική ημέρα για την Πρωταθλήτρια Α.Ε. Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκλήρωσε την επιτυχημένη χρονιά χωρίς ήττα σε ολόκληρη της ΕΠΣΑ – Νίκησε με 4–3 και τη Νέα Σμύρνη

Σε μια φαντασμαγορική φιέστα,μπροστά σε περισσότερους από 250 φιλάθλους η Α.Ε.Μ επικράτησε με σκορ 4-3 της Νέας Σμύρνης και γιόρτασε την επάνοδο της στην Β´ Κατηγορία αήττητη, η μοναδική σε όλη την ΕΠΣΑ για την σεζόν 2023/2024!

Δυο γκολ σημείωσε ο αρχισκόρερ Μαρτέκας (18’, 62’ πεν.) και από ένα οι Καραβάνας (27’) και Σαλούστρος Χ.(57’) για την 18η νίκη της Α.Ε.Μ σε 20 παιχνίδια!

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Σαραούδας Στράτος, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα Σκοπελίτη Δήμητρα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μπάλτας Γιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κορκολής Βασίλης, κ. Παπαδόπουλος Φώτης, κ. Κολοβός Κώστας, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πιστός φίλαθλος της Α.Ε.Μ κ. Χειμώνας Βαγγέλης απένειμαν τα μετάλλια στους πρωταθλητές και στην συνέχεια οι αρχηγοί της ομάδας σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς!

Ιδιαίτερη «πινελιά» το μπάρμπεκιου αλλά και τα αναψυκτικά και οι μπίρες που προσέφεραν το. Δ.Σ του Συλλόγου σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην φιέστα της ομάδας μας!

Α.Ε.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ:Φούσκας, Παπαβασιλείου, Μπακιόσι (55’ Φάτι), Ψαρρής, Σαλούστρος Χ., Σαλούστρος Α., Καραγιαννίδης (65’ Παπαρδάκης), Μπαντίνογλου (55’ Ζάχαρης), Μαρτέκας (86’ Γιατράς), Τουρέ,Καραβάνας (86’ Μιγκάκης).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ