Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον κ. Δημήτρη Ηλιόπουλο, καθηγητή Ιατρικής στις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Harvard και UCLA των ΗΠΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης με τον κ. Δημήτρη Ηλιόπουλο καθηγητή Ιατρικής στις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Harvard και UCLA των ΗΠΑ.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις για να καταστεί η χώρα μας ένας ελκυστικός προορισμός ιατρικού τουρισμού αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χώρα μας στον τομέα αυτό.

«Στόχος να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος σε όλους τους ομογενείς αλλά και σε πολίτες άλλων χωρών, όπου συγκεκριμένες υπηρεσίες υγείας προσφέρονται σε υψηλό κόστος. Η χώρα μας, η Αθήνα και ο Δήμος Αμαρουσίου έχει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: πρότυπες μονάδες υγείας που είναι εξοπλισμένες με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, υψηλό επίπεδο επιστημονικού ιατρικού προσωπικού και χαμηλό συγκριτικά κόστος ιατρικών υπηρεσιών. Άλλωστε η αξιοποίηση αυτών των πόρων αποτελεί έναν από τους πυλώνες δράσης του Ομίλου Ενεργών Πολιτών Αθήνα-Πρωτεύουσα Ξανά αλλά και του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών», δήλωσε ο κος Πατούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ