Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μέτρα της ΜΟΔ για την πρόληψη της επιδημίας του κορονοϊού Covid-19

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΜΟΔ Α.Ε., με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενούς της αλλά και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα, προέβη στα ακόλουθα μέτρα για την πρόληψη της επιδημίας του κορονοϊού:

  1. Δόθηκαν αναλυτικές οδηγίες, μετά από σύσταση της ιατρού εργασίας, για τα μέτρα προσωπικής προστασίας και υγιεινής στους εργαζόμενους.
  2. Δόθηκαν οδηγίες στα συνεργεία καθαρισμού για αυξημένα μέτρα καθαρισμού με ειδικό αντιβακτηριδιακό υγρό όλων των χώρων και ιδιαίτερα των κοινόχρηστων στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΜΟΔ.
  3. Η εταιρία προμήθευσε κάθε εργαζόμενο με μία συσκευασία αντισηπτικού τζελ και προχώρησε στην τοποθέτηση συσκευών εμποτισμένων απολυμαντικών πετσετών καθαρισμού επιφανειών ανά όροφο.
  4. Θα πραγματοποιηθεί προληπτική γενική απολύμανση του κτιρίου της κεντρικής υπηρεσίας της ΜΟΔ εντός της εβδομάδας, η οποία θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η Διοίκηση της ΜΟΔ παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις και τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιοι φορείς υγείας στη χώρα μας και είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να εφαρμόσει άμεσα τυχόν νέες κατευθύνσεις, είτε αφορούν επιπλέον μέτρα ατομικής προστασίας είτε άλλες οδηγίες για τις ευπαθείς ομάδες, την τηλεεργασία, τον περιορισμό μετακινήσεων, κ.λπ.

Η ΜΟΔ ΑΕ είναι ανώνυμη μη κερδοσκοπική εταιρία του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων. Αποστολή της είναι η επιστημονική και τεχνική στήριξη της Δημόσιας Διοίκησης στη διαχείριση των αναπτυξιακών προγραμμάτων και κυρίως αυτών που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καλύπτοντας ανάγκες σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, τεχνογνωσία, μεθόδους και διαδικασίες, πληροφοριακά συστήματα και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ